İstanbul'da Sabah Saatlerinde Trafik Yoğunluğu Zirveye Ulaştı

İstanbul'da sabah saatlerinde trafik yoğunluğu arttı. Anadolu Yakası'nda TEM Otoyolu ve D-100 karayolunda, Avrupa Yakası'nda ise Küçükçekmece ve Beylikdüzü-Avcılar güzergahlarında yoğunluk gözleniyor.

İstanbul'da haftanın dördüncü iş günü sabah saatlerinde bazı bölgelerde trafik yoğunluğu gözlendi.

Sabah erken saatlerde başlayan okul mesaisi ve iş yerlerine ulaşmak için trafiğe çıkanların oluşturduğu kalabalık, kentin Anadolu ve Avrupa yakalarında D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ve bağlantı yollarında trafik yoğunluğunu artırdı.

Anadolu Yakası'nda TEM Otoyolu'nda Sancaktepe ile Ataşehir arasında çift yönlü yoğunluk yaşanıyor. Şile Otoyolu'nda Ümraniye yönünde yoğunluk görülüyor. Kozyatağı'ndan başlayan trafik yoğunluğu, Ataşehir, Ümraniye ve Kavacık'a kadar sürüyor. Kavacık bağlantısında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yönünde araç kuyrukları oluştu. D-100 karayolunda ise Kartal'dan Kadıköy'e kadar çift yönlü olarak aralıklarla yoğunluk devam ediyor.

Altunizade mevkisinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde araç yoğunluğu artarken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçişlerde de trafik yoğunluğu gözlendi.

Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu Ankara istikametinde Küçükçekmece mevkisinde yoğunluk yaşanıyor. Beylikdüzü-Avcılar yönünde araçlar yavaş ilerliyor. Haliç Köprüsü girişi ve Mecidiyeköy mevkilerinde de yoğunluk gözleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik Haritası verilerine göre, sabah saatlerinde trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda yüzde 58, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 72 seviyelerine ulaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.