İstanbul'da sağanak ve rüzgar etkisini gösterdi! Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi

İstanbul’da dün gece itibariyle etkili olan sağanak yağış ve şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Maltepe’de şiddetli rüzgarın etkisiyle

İstanbul’da dün gece itibariyle etkili olan sağanak yağış ve şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Maltepe’de şiddetli rüzgarın etkisiyle bir binanın çatısı uçtu, birçok ilçede ağaçlar devrildi.

Maltepe’de Zümrütevler Mahallesi Nazım İlker Sokak’ta bulunan altı katlı binanın çatısı şiddetli rüzgâr nedeniyle uçtu. Çatı uçması sonucu birçok araç hasar gördü. Çatıdan kopan bazı parçalar, araç galerisinin önündeki otomobillere isabet etti.

Galeri sahibi Serhat Cansız zararını şu sözlerle anlattı: “Arabalar kötü durumda. Toplam beş arabanın üzerine çatı düşmüş. Bir tanesi zaten paramparça, bir tanesinin önü yok, tavanı yok. Diğerlerinin de üzerinden geçmiş gitmiş. Bir tane araç zaten perte geçti, diğerlerinde de zarar 10-15 bin lira var.”

Üsküdar’da yağıştan özellikle kafe ve restoranları olumsuz etkiledi. Kız Kulesi'nin karşında bulunan kafe ve restoranların bahçelerinde bulunan şemsiyeler uçtu. Sahildeki kafelerden birinde çalışan Yusuf Yılmaz, “Yaklaşık 3 bin liralık zararımız var” dedi.

Bakırköy, Kartal ve Fatih ilçelerinde rüzgar nedeniyle ağaçlar devrildi. Devrilen ağaçların kapattığı yollar, itfaiye ekipleri tarafından ağaçların kesilmesiyle açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yağışlı hava Balkanlar’dan giriş yapıyor
Havalar ısınırken ter kokusu can sıkıyor: Bunun yardımıyla artık gün boyu ter kokmayacaksınız!
Bu ot saçtaki kepek sorununu ortadan kaldırıyor!
Mantık Dedektifleri Hazır Mı? Bu Resimde Gizli Mantık Hatasını 4 Saniyede Bulabilecek Misin?
Yoğurt ve Bir Kaşık Baharat: Sindirim Sorunlarından Kalp Sağlığına Her Şey Birebir Çözüm!