İstanbul'da Sağlık Çetesi 12 Bebeğin Ölümüne Yol Açtı: 1 Milyar TL'lik Vurgun!

İstanbul, Çorlu ve Tekirdağ'da, sağlıklı bebekleri gereksiz yere yoğun bakıma alarak ihmalle ölümlerine neden olan sağlık çetesi, 12 bebeğin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Soruşturma kapsamında 25 sağlık çalışanı tutuklandı...

İstanbul, Tekirdağ ve Çorlu'da sağlık sektöründe faaliyet gösteren bir çete, yeni doğan bebeklerin ölümüne neden olan şok edici bir skandalla gündeme geldi. Çetenin, çeşitli hastanelerde ihmal ettikleri bebeklerin ölümü üzerinden haksız kazanç sağladığı iddia ediliyor.

BEBEK ÖLÜMLERI VE HASTANELERDEKI İHMALLER

Çorlu, Tekirdağ ve İstanbul'daki Bağcılar, Büyükçekmece, Esenyurt ve Beylikdüzü'nde bulunan hastanelerde, çetenin ihmali sonucu 12 bebek hayatını kaybetti. Savcılığın yürüttüğü soruşturmada, özellikle yoğun bakım ünitelerinin gereksiz yere kullanıldığı ve bu yöntemle kazanç sağlandığı ortaya çıkarıldı.

1 MILYAR TL'LIK VURGUN VE TUTUKLAMALAR

Çete tarafından 1 milyar TL'lik büyük bir vurgun yapıldığı öne sürülürken, hastanelerde çalışan 25 kişi tutuklandı. İstanbul ve Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma genişletilerek devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.