İstanbul'da saldırgan okul önünde üç öğrenciyi vurdu!

Pendik Güzelyalı Tren İstasyonu'nda Mustafa Y. isimli şahıs, üç öğrenciyi av tüfeğiyle yaraladıktan sonra bir kilometre uzaklıktaki Pendik İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne girip bileklerini keserek...

Pendik Güzelyalı Tren İstasyonu'nda Mustafa Y. isimli şahıs, üç öğrenciyi av tüfeğiyle yaraladıktan sonra bir kilometre uzaklıktaki Pendik İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne girip bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.

Yaralı öğrencilerden Helin P. hayatını kaybetti. Saldırgan olayın ardından mobil okul timleri tarafından yakalanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Pendik Güzelyalı Tren İstasyonu'nda Mustafa Y., eski kız arkadaşı olduğu ileri sürülen Helin P. ve yanındaki arkadaşlarını kurşunladı. 17 yaşındaki Helin P. hayatını kaybetti, diğer öğrenciler Cemil Y. ve Deniz M. yaralandı.

Öğrenci olmadığı belirtilen saldırgan 22 yaşındaki Mustafa Y., polisten kaçarken yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki Pendik İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne girerek saklandı. Burada intihar girişiminde bulunan saldırgan ile yaralı öğrenciler Cemil Y. ve Deniz M. hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor.

İşte ilk görüntüler:

Saldırganın yakalanma anı:

Saldırıda hayatını kaybeden öğrencinin isminin Helin olduğu öğrenildi:

Saldırganın hastanedeyken paylaşılan fotoğrafları:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı