İstanbul’da yaşayan herkese ücretsiz: Ücretsiz yararlanmak isteyenler hemen başvuru yapıyor!

İstanbul'da yaşayan binlerce kişi için sevindirici bir haber duyuruldu. İsteyen herkesin ücretsiz olarak faydalanabileceği bir hizmet İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sunulacak. Erken başvuru yapanlar bu hizmetten yararlanabilecek. İşte detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da yaşayanlar için önemli bir müjdeyi duyurdu. Yaz okuluna katılmak isteyenler için başvuruların başladığını açıkladı. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, başvuran öğrencilerin istedikleri hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanabilecekleri belirtildi. Ayrıca başvuruların başvuru sırasına göre değerlendirileceği bilgisi paylaşıldı.

YAZ OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Metro İstanbul resmi sosyal medya hesabı, yaz okulu programıyla ilgili detayları paylaştı. Öğrencilerin başvurabileceği bu program, çeşitli alanları kapsıyor. Yaz aylarında tatillerini değerlendirmek isteyen öğrenciler için düzenlenen yaz okulu, çeşitli uygulamalardan oluşuyor. Programın amacı, sosyalleşme ve ilgi alanlarında kendilerini geliştirme fırsatı sunmak olarak açıklandı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Metro İstanbul Yaz Okulu online kayıtlarımız bugün itibarıyla başladı.

1 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında eğlenceli etkinlikler, etkileşimli öğrenme ve unutulmaz anılarla dolu bir tecrübe öğrencileri bekliyor. ????

Metro İstanbul Yaz Okulu’na katılmak için;

Link üstünden online olarak ön kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz, peşinden online kaydını gerçekleştiren ebeveynlerimiz 25 Haziran itibarıyla Esenler Yerleşkemizde ıslak imzalı belgelerini teslim ederek kayıt işlemlerini tamamlayabilirler. ????

Unutmayın; kayıtlarımız başvuru sırasına göre alınacaktır."

Metro İstanbul Yaz Okulu online kayıtlarımız bugün itibarıyla başladı.????

1 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında eğlenceli etkinlikler, etkileşimli öğrenme ve unutulmaz anılarla dolu bir tecrübe öğrencileri bekliyor. ????

Metro İstanbul Yaz Okulu’na katılmak için;

Link üzerinden… pic.twitter.com/pTsi9mUf0l

— Metro İstanbul (@metroistanbul) June 15, 2024

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.