İstanbul'da Zincirleme Kaza Anında Ortaya Çıkan Tartışma Kavgaya Dönüştü

Barbaros Bulvarı'nda saat 03.30'da meydana gelen zincirleme kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, iki taksiye ve park halindeki iki araca çarptı. Olay yerinde tartışma kavgaya dönüşürken, ölü ve yaralı yok. Beş araçta büyük hasar oluştu; polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Barbaros Bulvarı'nda saat 03.30'da meydana gelen zincirleme kazada, bir otomobilin iki taksiye çarpması sonucu beş araçta büyük hasar oluştu. Olay yerinde çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Zincirleme kaza, saat 03.30 civarında Barbaros Bulvarı'nda gerçekleşti.

İddiaya göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 BNC 382 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak seyir halindeki 34 TAZ 23 plakalı taksiye ve 34 GBU 314 plakalı başka bir taksiye çarptı. Savrulan otomobil, hızını alamayarak park halindeki iki araca daha çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde polis ekipleri inceleme yaparken, kazaya neden olan sürücü ile arkadaşları ve park halindeki araçların sahipleri arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce polis müdahale ederek tarafları ayırdı.

Zincirleme kazada ölü ve yaralı bulunmazken, beş araçta büyük hasar oluştu. Kazaya karışan araçlar çekici ile olay yerinden kaldırılırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.