İstanbul'daki Bombalı Saldırı Davası: 5. Duruşma Gerçekleşti

İstanbul'daki İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasının 5. duruşması yapıldı. Ahlam Albashir ve diğer sanıklar suçlamaları reddetti. Mahkeme, 10 tutuklunun tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı 26 Nisan'a erteledi.

İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen 13 Kasım 2022 tarihli bombalı saldırıya ilişkin dava, bugün önemli bir dönemeçle İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam etti.

Bugün İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşen 13 Kasım 2022 tarihli İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıya ilişkin davanın 5'inci duruşması oldukça önemliydi. Mahkeme salonunda, saldırıyla ilişkilendirilen Ahlam Albashir ve 5 sanık fiziksel olarak bulunurken, bazı sanıklar Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldılar.Duruşmada, suçlamaları kabul etmeyen sanıklar savunma yaparken, Ahlam Albashır ise herhangi bir savunma yapmadı ve sadece "Diyecek bir şeyim yok" dedi. Mahkeme, tutuklu olan 10 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Duruşmayı daha fazla delil toplamak ve karar vermek üzere 26 Nisan'a erteledi. Bu süreçte, saldırının detaylarına ve katılımcıların rollerine ilişkin daha fazla bilgi açığa çıkarılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazası enkazına varılma anına ait görüntüler yayınlandı
Ahu Tuğba'dan Sevenlerini Üzecek Açıklama Peş Peşe!
Dilan Polat'ın Cezaevi Kabusu Adli Tıp'a Taşındı: Tahliye Yolunda mı?
İran’da cumhurbaşkanlığı seçimi tarihi belli oldu!
Milyonlarca sürücü ve adaylarını ilgilendiriyor: Uyku apnesi iddiasına resmi açıklama geldi