İstanbul'dan 3 ülkeye uçuşlar iptal edildi!

İran'ın İsrail'e yönelik hava saldırısı sonrası, İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarından Ürdün, İran ve Irak seferleri iptal edildi. Uçaklar, hava sahası kapanması nedeniyle rotalarını değiştirerek çevre havalimanlarına yönlendirildi. Birçok uçak yakıt sıkıntısı nedeniyle İstanbul'a iniş yaptı.

İran’ın İsrail’e düzenlediği hava saldırısı, uluslararası hava trafiğini etkiledi. İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarından Ürdün, İran ve Irak’a olan uçuşlar iptal edilirken, birçok uçak hava sahasının kapanması nedeniyle rotalarını değiştirerek çevre havalimanlarına yönlendirildi. Yakıt sıkıntısı yaşayan uçaklar da İstanbul'a iniş yaptı.

İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısının ardından, yerli ve yabancı hava yolu şirketleri, bu gece ve yarın İstanbul ile Sabiha Gökçen havalimanlarından Ürdün, İran ve Irak'a yapılacak uçuşları iptal etti. 

Buna ek olarak, bu ülkelere sefer halinde olan uçakların rotalarını değiştiren birçok hava yolu şirketi, iniş için İstanbul, Sabiha Gökçen ve çevre havalimanlarını tercih etti. 

Hava sahasının kapanması nedeniyle yakıt sıkıntısı yaşayan yabancı hava yolu şirketlerine ait pek çok uçağın da İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarına yönlendirildiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.