İstanbulluların dikkatine!: Hafta sonu sağanak geliyor!

Kavurucu sıcaklar ve özellikle gece artan rutubet sebebiyle yaz zor geçti. Eylül ayına girilmesiyle birlikte yer yer kendini gösteren yağmur rahat bir nefes almamızı sağladı. İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi'ne hafta sonu yağmur geliyor. İşte detaylar...

Yaz aylarının sona ermesinin peşinden sonbahar, yağmurlarla kendini hissettirmeye başladı. Hafta sonu Marmara Bölgesi'nde yağış bekleniyor. Hava sıcakları ise hafta süresince mevsim normallerinde seyredecek.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK GEÇİŞ

Habertürk'e göre, İstanbul’da cumartesi sabahı Boğaziçi çevresinde yağmur görülebilir, cumartesi öğleden sonra hava daha rüzgarlı ve Avrupa yakasında gök gürültülü sağanak geçişli olacak. Bu sırada Trakya, daha güçlü ve yaşamı etkileyecek sağanaklara yakalanabilir.

Pazar sabahı da İstanbul çevresinde yağmur ihtimali bulunuyor ama şiddetli bir sağanak beklenmiyor. Pazar öğleden sonra hava şimdilik açık olacak görünüyor.

İstanbul’da gündüz sıcaklıkları 30°C seviyesine çıkarken, gecenin en düşük sıcaklığı merkezi ilçelerde 22°C’ye kadar düşüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.