İstanbulluların dikkatine!: Yarın sağanak geliyor!

Türkiye'de sağanak yağışlar etkisini sürdürürken, seller 2 can aldı. Kuvvetli sağanakların süreceği bildirilirken, İstanbul'da da yağmurun yarın etkisini göstereceği kaydedildi. İşte detaylar...

İç Anadolu ve Karadeniz’i etkisi alınan seller sebebiyle 2 yurttaş yaşamını kaybederken, yağışların bu hafta da süreceği açıklandı. İstanbul’u da yarın yağış beklediği kaydedildi. 

SAĞANAK GELİYOR!

Habertürk’ten Hüseyin Öztel’in haberine göre, Türkiye yağmurlu bir döneme girecek. Bugün Ege’nin iç ve Orda-Doğu Karadeniz’de yağış bekleniyor. Denizli, Uşak, Kütahya, Burdur, Isparta ve İzmir’in iç kesimlerinde güçlü sağanak yağışın yaşamı olumsuz etkileyebileceği tahmininde bulunurken, 19.00-20.00 saatleri arasına kadar devam edeceği kaydedildi. 

Diğer yandan, Kastamonu, Samsun-Bafra arası ve Akdeniz’de Anamur’un iç kesimlerinde taşkınlar olabileceği bilgisi paylaşıldı. 

İstanbul’da ise bugün yağmur beklenmezken, yarın sabah saatlerinden itibaren yağmurun başlayacağı kaydedildi. Yağmurun megakentte uzun sürmeyeceği kaydedilirken, özellikle kuzey ilçelerinde fırtına görüşebileceği bildirildi. Sıcaklıkların yakıcı düzeyde olacağı İstanbul’da yağmur ihtimalinin de olduğu açıklandı. 

Salı günün peşinden yağmurların Çarşamba ve Perşembe günlerinde de yer yer görülebileceği belirtilirken, gölgelerde Marmara bölgesi serinlemeye devam edecek. Ankara’da ise bugün yağmur beklenmezken, yarın yağmur ihtimali var.

Akdeniz’de ise iç kesimlerde sağanak yağış kuvvetini hissettirirken, Güneydoğu’da bu hafta hava çoğunlukla güneşli olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.