İstanbul’u Sarsan Cinayet: İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil’in Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

İstanbul’da yarım saat arayla iki genç kadını katleden Semih Çelik'in ve kurbanları İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil'in fotoğrafları yayınlandı. Hem katil hem de kurbanlar 19 yaşındaydı. İşte tüyler ürperten detaylar...

İstanbul'da, aynı gün içinde yarım saat arayla iki genç kadını öldüren Semih Çelik'in korkunç cinayetlerine dair detaylar gün yüzüne çıktı. Fatih ve Eyüp Sultan ilçelerinde yaşanan bu kan donduran olayda, hem katil hem de kurbanlar 19 yaşındaydı.

İKI KADINI KATLETTI, ARDINDAN İNTIHAR ETTI

Semih Çelik, önce Eyüp Sultan'da 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i öldürdü. Yarım saat sonra ise Fatih'e giderek yeni sevgilisi olduğu iddia edilen İkbal Uzuner’i vahşice katletti. Cinayetler sonrası surlardan atlayarak intihar eden Çelik'in, her iki genç kadına yönelik işlediği vahşet, tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

CINAYETLERIN DEHŞET VERICI DETAYLARI

İbrahim Hoskoloğlu’nun aktardığı bilgilere göre, Semih Çelik, İkbal Uzuner’in başını kesip vücudunu 6 parçaya ayırdı. Ancak bu korkunç olay, Çelik'in işlediği ikinci cinayet oldu. Yarım saat önce Ayşenur Halil’i katleden Çelik, Eyüp Sultan'dan Fatih’e geçip İkbal Uzuner’i de vahşice öldürdü. Ardından surlardan atlayarak hayatına son verdi.

KATIL VE KURBANLARININ FOTOĞRAFLARI YAYINLANDI

Türkiye'yi sarsan bu trajedinin ardından, katil Semih Çelik ve öldürülen genç kadınların fotoğrafları da basına yansıdı. Olay anları ise cep telefonu kameralarına saniye saniye kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.