İstanbul'un birçok ilçesine müjde geldi!: Ekrem İmamoğlu müjdeyi verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara müjdeyi verdi! Yerin 50 metre altına inen İmamoğlu, yeni projesini paylaştı. Tarihin en çok yatırım yapılan dönemi...

NESİBE GÖVEN ATALAY

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, nüfusu her geçen gün daha da artan İstanbul'da içme suyu sıkıntısını çözmek için geliştirilen projeyi paylaştı. Yerin 50 metre altına döşenen dev çelik borularla İstanbul'a su taşınacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un su altyapısını güçlendirmeye yönelik yeni projelerini tanıtmaya devam ediyor. İmamoğlu, yerin 50 metre altına inerek inşaatı devam eden Kağıthane-Bahçelievler-Sefaköy İçme Suyu Tüneli'nde yaptığı incelemeleri sosyal medya hesabından paylaştı ve İstanbul'a müjde verdi.

YERİN 50 METRE ALTINDAKİ DEV PROJE

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un içme suyu ihtiyacını karşılamak ve mevcut altyapıyı güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen Kağıthane-Bahçelievler-Sefaköy İçme Suyu Tüneli projesinde gelinen son durumu yerinde inceledi. İmamoğlu, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, "Yerin 50 metre altındayız. Burası, inşaatı devam eden Kağıthane-Bahçelievler-Sefaköy İçme Suyu Tüneli. Kaynağını yaptığımız dev çelik borularla İstanbul’a su getiriyoruz. İSKİ, arıtma tesisleri ve altyapı çalışmaları ile tarihinin en çok yatırım yapılan dönemini yaşıyor." ifadelerini kullandı.

Yerin 50 metre altındayız.

Burası, inşaatı devam eden Kağıthane-Bahçelievler-Sefaköy İçme Suyu Tüneli. Kaynağını yaptığımız dev çelik borularla İstanbul’a su getiriyoruz. İSKİ, arıtma tesisleri ve altyapı çalışmaları ile tarihinin en çok yatırım yapılan dönemini yaşıyor. pic.twitter.com/W3rkdMFW21

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) August 26, 2024

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.