İstanbul'un göbeğinde 'hilafet isteriz' sloganları attılar! Soruşturma açılmaması tepki çekti

İstanbul'un tarihi ilçesi Fatih'te toplanan bir grup, kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu katılımcılarla "hilafet isteriz" sloganları attı. Irak'ın kuzeyinde 12 askerimizin şehit olduğu gün düzenlenen gösteri, İsrail'in Gazze saldırıları bahane edilerek düzenlendi.

İstanbul'un tarihi Fatih ilçesinde toplanan bir grup, hilafet yanlısı gösteri düzenledi. Kadın ve çocukların da katıldığı gösteride, "hilafet isteriz" sloganları atıldı. Skandal gösteri, Irak'ın kuzeyinde 12 askerimizin şehit olduğu gün gerçekleşti.

GÖSTERİ İSRAİL'İN SALDIRILARIYLA BAHANELENDİRİLDİ

İstanbul'un göbeğinde düzenlenen gösteride, İsrail'in Gazze'de devam eden saldırıları bahane edildi. Ellerinde hilafet bayrakları taşıyan grup, Fatih Vezneciler'den İtfaiye Meydanı'na kadar tekbir getirerek hilafet sloganları attı.

KÖKLÜ DEĞİŞİM ORGANİZASYONU TARAFINDAN DÜZENLENDİ

Köklü Değişim adlı kuruluşun organize ettiği yürüyüşte toplanan grup, küçük çocukları ön sıralara yerleştirerek poz vermeleriyle dikkat çekti.

İstanbul'un göbeğinde gerçekleşen şeriat gösterisine dair, halk arasında büyük bir tepki oluştu. Irak'ta şehit düşen askerlerimizin anısına denk gelen bu skandal protestoya hükümet tarafından tek bir soruşturma bile açılmaması, sosyal medyada büyük eleştirilere neden oldu.

Hükümete yönelik eleştirilerde gazetecilerin ve sosyal medya kullanıcılarının gözaltına alındığı bir dönemde, "şeriat isteriz" sloganları atanların neden soruşturmaya tabi tutulmadığı merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Japon deprem uzmanı uyardı: İstanbul, Balıkesir, Bursa tehlikede!
Sözleşmeli öğretmen mülakat puanında değişiklik!
Sözleşmeli öğretmen istihdamına yönelik karar Resmi Gazete'de!
Leonardo Dalessandri'nin Türkiye videosu! Gündemden Düşmeyen Video!
Özel, Arapça tabela konusunda başka bir açıklama daha yaptı