'İstanbul'un hayatı tehlikede' diyenler hareket geçiyor!

Yaşam savunucuları son 15 gün içerisinde İstanbul'da yaşanan sel felaketiyle birlikte yaşananları protesto etmek için İBB önünde toplanacak.  Kuzey Ormanları Savunması tarafından organize edilen protesto gösterisi yarın 13.30'da...

Yaşam savunucuları son 15 gün içerisinde İstanbul'da yaşanan sel felaketiyle birlikte yaşananları protesto etmek için İBB önünde toplanacak.  Kuzey Ormanları Savunması tarafından organize edilen protesto gösterisi yarın 13.30'da gerçekleşecek.

Eyleme ilişkin KOS'tan yapılan açıklama şu şekilde; 

İstanbul’un hayatı tehlikede!

Son 15 günde tarihindeki en büyük fırtınalardan ikisini yasayan kadim şehir, insanı, ağacı, kedisi, martısıyla ekolojik ve kentsel kabusa teslim edildi. Kuzey Ormanları’nın, yeşil alanların ve toprağın yerine konan beton ucubeler ve bilim düşmanı sermaye dostu belediyecilik yüzünden şehir yok olmanın eşiğinde. İnsan ürünü iklim değişikliği gezegendeki yaşamı tehdit ederken, bu gidişe hiç bir şekilde hazır olmayan İBB, önlem almak bir yana, asli sorumlu olarak şehri yıkıma sürüklüyor.

İstanbul halkına çağrımızdır: Bu pazar (30 Temmuz) İBB önünde buluşuyor ve ne olursa olsun bu kentten vazgeçmeyeceğimizi ilan ediyoruz. İstanbul aşkına, sen de gel!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı
Resimdeki meyveleri 1 dakikada bulabilen zeka küpü çıkıyor
Hıdırellez nedir ve ne zaman kutlanır?
Ekranlarda yaprak dökümü: NOW bir dizi için daha final kararı aldı
Yeni nesil flört: Speed dating nedir?