İşte 21 Eylül 2024 günlük burç yorumları!

21 Eylül 2024 günlük burç yorumlarına haberimizde yer veriyoruz! Bakalım yarın burçları neler bekliyor olacak? İşte konu hakkındaki detaylar haberimizin devamında sizlerle...

21 Eylül günü burçları neler bekliyor? İşte konu hakkındaki merak edilen her şey...

21 EYLÜL 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Şu anda yaşadığınız ilişkinin nereye varacağını merak ediyor olabilirsiniz. Bu kişiye büyük bir inanç ve güven duydunuz. Onu cesaretlendirdiniz. Hep yanında oldunuz. Yine de o size aynı şekilde karşılık vermiyor ve hatta sizi sık sık hayal kırıklığına uğratıyor olabilir. Belki de bu kişi gardını almış durumdadır. Belki de size güvenmekten korkuyordur. Eğer bu kişiye gerçekten güveniyorsanız koşulsuz sevgi göstermeye devam edin. Koşulsuz sevginin karşılığını çok yakında görebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Birileri size kendilerinin sahip olduğu takdir yetkisine sahip olmadığınızı ve bu nedenle verdiğiniz bir kararın yanlış olduğunu söylemeye çalışıyor olabilir. Doğal olarak, sizden yapmanızı istedikleri şeyin sizin kendiniz için yapmak istediğiniz şeyden daha iyi olduğuna sizi inandırmaya çalışıyorlar. Belki de çıkacak sonuçtan çıkarları vardır ya da belki de yalnız kontrolü ellerinde tutmak istiyorlardır. Kendinize inanmaya devam edin. Güçlü bir zihne ve kuvvetli bir iradeye sahipsiniz ve kimsenin size özgüvensiz hissettirmesine izin veremezsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

"Prenses ve Bezelye Tanesi" konusunda, genç bir kadının gerçekten prenses olup olmadığını anlamak için bir bezelye tanesini, genç kadının yatacağı yatağın altına gizlice saklarlar. Genç kadının her yeri minik bezelye yüzünden ağrımış. Bu sayede onun gerçekten prenses olduğunu anlarlar. Geçmişte bu bezelye tanesine benzeyen, belki de şu anda bilinçli olarak hatırlamadığınız bir olay, yeni bir fırsatı değerlendirme mevzusunda sizi etkiliyor. Eğer olumsuz bir his taşıyor fakat nedenini bulamıyorsanız biraz araştırma yapın. Bu sayede bu fırsatın harika potansiyelini görebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Belki bir arkadaşlık ya da olası bir gönül ilişkisi ile ilgili bir seçim yapmak için son ana kadar beklemiş olabilirsiniz. Sonunda, çok uzun süre beklediğiniz için kararınızı kendiniz verdiniz. Bu size bir kayıp gibi görünebilir çünkü diğer alternatif, o sırada kendinize itiraf etmemiş olsanız bile, gerçekten istediğiniz alternatifti. İşler yolunda gitmedi ya da gitmemiş gibi görünüyor, ama bu durumun gidişatından mutlu olmaya çalışırsanız her şeyin mükemmel bir şekilde yoluna gireceğini görebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Siz hayattaki güzel şeylerden gerçekten zevk alan birisiniz. Fırsatınız olduğunda her zaman en iyisine ulaşırsınız. Bu sizin muhteşem doğanızın bir parçası! Ancak bugün pek fazla seçeneğiniz olmayabilir. Bir başkası sizin için mevcut olandan daha iyi bir şey yaptığı için hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yine de elinizdekinin en iyisini yaparsanız bu seçeneğin içinde bazı gizli hazineler olduğunu göreceksiniz. Asık suratlı olmayın. Bu mevzuda mutlu olmak için bir neden bulursanız bu sebeplerin sayısı gitgide artacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün kendinizi normalden biraz daha sosyal hissediyor olabilirsiniz. Ancak, sosyalleşmek için her zaman kendi yolunuzdan gitmeyebilirsiniz.
Eğer bir arkadaşa gereksinim duyuyorsanız, bunu arayabilirsiniz. Belki de sizi güldürdüğü, düşündürdüğü veya varlıkları bir şekilde güven verdiği için sizi belirli bir kişiye veya gruba çeken içsel bir şey var. Kendi ihtiyacınız olan şeyleri kabul etmeyi öğrenmek mutluluğa götürür.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birine önemli bir hususu anlatmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bunu yapmak, o kişinin bir plana uymasını veya bir şeyi kabul etmesini sağlamak için çok önemlidir. Bakış açınızı izah etmek için düzenli bir biçimde çalışıyor, bunu yaparken gereksinim duyduğunuz her türlü bilgiden yararlanıyor olabilirsiniz. Ancak, çok fazla bilgi kafa karıştırıcı olabilir. Meseleyi, en göze çarpan noktalara indirgemeye çalışın ve bu noktaları olabildiğince kuvvetli ve etkili bir şekilde sunun. Bu işinizi görecektir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın olduğunuz kişiler, çevrenizdeki yeni birinin güvenilmezliğini görmediği için şu anda hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Siz bunu çok net görebiliyorsunuz, ama diğer insanların bunu neden görmediğini anlamakta zorlanıyorsunuz. Diğerlerinden daha öngörülü olabilirsiniz, ama hissettiklerinize dair herhangi bir kanıt olmadan o kişi hakkında olumsuz konuşursanız, bu yalnız sizi kötü gösterecektir. Sağduyulu fakat tetikte olun. Eğer bu kişi gerçekten güvenilmez biriyse diğerleri de eninde sonunda bunu görecektir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bazen kendi yeteneklerinizi ve gücünüzü hafife alıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz ikilemin çözülmesi için bir mucize gerektiğini düşünebilir ve kendinizi mucize yaratan biri olarak görmeyebilirsiniz. Yeteneklerinize bakış açınızı değiştirmelisiniz. İkna edici, azimli, anlayışlı, becerikli ve hayal gücünüz güçlü. Harika bir çözüm bulmak için gereken her şeye sahipsiniz. Bunda gizemli ya da doğaüstü bir şey yok. Kullanmadığınız yetenekleriniz var ve onları kullandığınızda bunu çözeceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Böbürlenen, kibirli insanlar çoğu zaman çok özgüvensizdir. Her şeyi biliyormuş gibi davranabilirler, ama hiçbir şey bilmiyor olabilirler ve kendilerini önemli hissetmek için palavra sıkarlar. Ancak işin aslı ortaya çıktığında, övündükleri şeyin altından kalkamazlar. Çevrenizdeki biri, bildiğinden çok daha fazlasını bildiğini iddia ediyor olabilir. Hatta kendilerini daha iyi hissetmek için sizi bir şekilde küçük düşürebilirler. Şefkatli olun fakat kimsenin sizi bildiklerinizden saptırmasına izin vermeyin. Kendinize güvenin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yakın zamanda gerçekleşen bir müzakere ya da anlaşmada kısa çöpü siz çekmiş olabilirsiniz ya da en azından şu anda öyle görünüyor olabilir. Ancak, elinizdekiyle en iyisini yaparsanız bu kötü sonucun aslına bakarsak bir lütuf olduğunu görmeye başlayacaksınız. Görünüşteki bir dezavantajı nasıl büyük bir avantaja dönüştürebileceğinizi belirlemek için yaratıcılığınızı, zekanızı ve yenilikçi olma kabiliyetinizi kullanın. Bunu başarabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Dün olduğunuz kişi değilsiniz fakat yalnız bir açıdan aynısınız. Aynı karaktere ve özelliklere sahipsiniz, ama evrildiniz, kendinizi geliştirdiniz ve potansiyelinizi daha eksiksiz bir şekilde doldurdunuz. Yarın, kendinizin en iyi versiyonuna bir adım daha yaklaşmış olacaksınız. İşte bu yüzden geçmişteki hatalarınız için kendinizi affetmek, onları aşmak ve gelişmeye devam etmek çok önemlidir. Geçmişte aldığınız kötü bir karar ya da yaptığınız bir hata yüzünden kendinizi hırpalıyorsanız kendinizi affedin ve daha iyisi için işe koyulun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.