İşte Albayrak’ın istifasının perde arkası!

CHP'li Murat Emir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifasını sosyal medya üzerinden ilan etmesiyle ilgili "Havuz medyasından istifayı yayınlayacak bir kanal arandı, bulunamadı.' dedi.

 

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifasını sosyal medya üzerinden ilan etmesiyle ilgili çarpıcı bir iddia da bulundu. Emir, eski Bakan Albayrak'ın istifa metnini yayımlatacak medya kuruluşu bulamadığı için sosyal medya üzerinden yayımladığını öne sürdü. 

Emir, şu ifadeleri kullandı: "İstifanın perde arkası Berat Albayrak, metni Anadolu Ajansı'na  (AA) verdi. Yayınlanmayınca kendi kanalı A Haber'e gönderdi, olmadı. Havuz medyasından istifayı yayınlayacak bir kanal arandı, bulunamadı. Twitter'ı da çökertilen Albayrak, son çare Instagram'ı kullandı. O da sansürü tatmış oldu. Instagram'daki istifaya kimse inanamayınca teyit edilmesi gerekti ama A Haber dahil hiçbir medya kanalı teyit haberini de girmek istemedi. İş saatler sonra Halk Tv’ye kaldı. Albayrak’ın danışmanı haberi teyit etmek için HalkTv’ye bağlanmak zorunda kaldı. Nereden nereye..." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Çerkes Soykırımı mesajı
Aynı felaketin Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil
Parti kapatılmadı binayı taşıdık
Milli yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi
Erdoğan seçimden ders almamış, yargıya müdahalede ısrarcı