İşte Benim Stilim yarışmacısı evinde ölü bulundu!

TV8’in popüler yarışma programı İşte Benim Stilim programında yarışmacı olarak boy göstermiş ve ünlü olmuştu. İşte o isim evinde ölü bulundu. Söz konusu fenomenin Instagram hesabının ele geçirildi ve olay ortaya çıkmış oldu.. İşte o olayın detayları…

Çığır açan Je My Style yarışmasıyla tanınan 28 yaşındaki Yağmur Tektaş, ABD'deki evinde ölü bulundu. Taktaş'ın ailesi kız arkadaşından şikayetçi olunca o kişinin Instagram profil fotoğrafını görenler şok oldu.

İNSTAGRAM KALDIRILDI!

TV8'in "Bu Benim Tarzım" yarışması döneme damgasını vurdu Zaman zaman rakipleriyle de gündeme geliyordu. Şimdi ise bu diziyle şöhrete kavuşan Yağmur Taktaş'ın evinde ölü bulunması gazetenin gündemine bomba gibi düştü. Genç kızın ailesi, erkek arkadaşından şikayetçi olunca Taktaş'ın Instagram hesabının çalınması ve profil resmine korku filmi karakteri Chucky'nin fotoğrafının eklenmesi herkesi şaşkına çevirdi.

Yağmur'dan sonra Taktaş, ABD'deki evinde erkek arkadaşına göz kulak olurken ölü bulundu. Öyle ki, eski sevgilisinin, evinde ölü bulunan genç kadının hayatına son verdiği iddia edildi.

Asena Yağmur hesabında yer alan paylaşımlara göre Yağmur Tektaş, eski sevgilisi tarafından 13 Şubat'ta öldürüldü. Öte yandan Taktaş'ın, eski sevgilisiyle arasında yaşanan sorunlar nedeniyle annesine "Ölümüm Türkiye'ye gelecek" dediği bildirildi.

 

PROFİL RESİMLERİ DEĞİŞTİ! 


Bütün bu olayların ardından Yağmur Taktaş iddia etti onun hayatını bitirdiğini eski erkek arkadaşının da genç kadının Instagram hesabını ele geçirdiği bildirildi. Tektaş'ın Instagram hesabının profil fotoğrafı kısmına korku filmi karakteri Chucky'nin fotoğrafını koyduğu iddiası herkesi şaşırttı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.