İşte Cumhurbaşkanlığı makam araçlarının fiyatları!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Cumhurbaşkanlığı için alınan 3. makam aracının fiyatını sosyal medya hesabı üzerinden ifşa etti.

CHP Milletvekili Yavuzyılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanlığı için alınan 3. makam aracının fiyatını ifşa etti.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Turkcell Yönetim Kurulu'nda görev yapan ve yıllık 100 bin avro maaş aldıkları belirtilen AKP'lilerin ardından Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı ve Yönetim Kurulunun ne kadar maaş aldıklarını ortaya koymuştu. Cumhurbaşkanlığı makam araçlarının fiyatını tek tek ortaya koyan CHP'li Yavuzyılmaz, bu kez de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 31 Mart 2021 tarihindeki 3 makam aracının fiyatını ifşa etti. Sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanlı makam aracının faturasını paylaşan Yavuzyılmaz, "Bu patates, soğan değil! Mercedes S600 Guard" ifadelerini kullandı. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Cumhurbaşkanlığının 30 Mart 2021 tarihli üçüncü Mercedes siparişinin belgeleri⬇️<br><br>İrsaliye no: 2021656464<br>Bedeli: 474.950 Avro<br><br>Bu patates, soğan değil!<br>Mercedes S600 Guard<br><br>Türkiye&#39;deki araç fiyatlarıyla kıyaslamak için, fiyatına⬇️<br><br>%220 ÖTV+%18 KDV ekleyiniz.. <a href="https://t.co/qQVbUsEdMH">pic.twitter.com/qQVbUsEdMH</a></p>&mdash; Deniz Yavuzyılmaz (@yavuzyilmazd) <a href="https://twitter.com/yavuzyilmazd/status/1381691145630195712?ref_src=twsrc%5Etfw">April 12, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yalı Çapkını dizisine veda ediyor!: Star TV'de beklenmeyen veda geldi!
Adana'da Çökertilen Uluslararası Organ Ticareti Şebekesi: Sahte Pasaportlarla Nakil Operasyonu
Erdoğan: "Enflasyonu düşürmeye yönelik, emin adımlar atıyoruz"
Seyircileri Büyüleyecek Yeni Filmler: Amy Winehouse'un Hikayesi ve Yerli Yapımlar Vizyonda!
TikTok ve Universal Müzik Arasındaki Anlaşmazlık Son Buldu: Şarkılar Geri Dönüyor!