İşte Erdoğan'ın A Takımı! Aşığı da listede

Hile yapıldığı için Avrupa İsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvurularak sonuçlarına itiraz edilen 16 Nisan Referandumu ile yapılan Anaya değişikliği üzerine, AKP'ye yeniden üye olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genel Başkanı...

Hile yapıldığı için Avrupa İsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvurularak sonuçlarına itiraz edilen 16 Nisan Referandumu ile yapılan Anaya değişikliği üzerine, AKP'ye yeniden üye olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genel Başkanı olduğunda beraber çalışacağı isimler belli oldu.

AKP üyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın beraber çalışacağı Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri arasında işadamı ve eski solcu Ethem Sancak da var.

Binali Yıldırım, Abdülhamit Gül, Efkan Ala, Ahmet Sorgun, Ali Aydınlıoğlu, Bekir Bozdağ, Berat Albayrak, Burhan Kuzu, Markar Esayan, Mehmet Muş, Mehdi Eker, Mustafa Ataş, Mustafa Şentop, Nurettin Canikli, Süleyman Soylu, Öznur Çalık, Ravza Kavakçı Kan, Zlkif Kazdal, Ethem Sancak.

NE OLMUŞTU?

İlaç ithalatçısı, ecza deposu sahibi ve medya patronu Ethem Sancak Erdoğan için, "Dürüstlüğünü, yiğitliğini gördüm, gördükçe aşık oldum. Doğrusu solculuk dönemimde Mevlana ile Şems’in arasındaki aşka anlam veremiyordum. Tanıdıktan sonra gördüm ki,  böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor'' demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor
İmamoğlu, Erdoğan’dan randevu talep edebilir