İşte Galatasaray''ın transfer etmek istediği genç yıldız

Spor Toto Süper Lig''de şampiyon olan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi''nde mücadele edecek Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürürken flaş bir gelişme yaşandı. beIN SPORTS''un haberine göre; Galatasaray, forvet bölgesi için Napoli''nin Polonyalı yıldızı Arkadiusz Milik''i istiyor!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

beIN SPORTS'un haberine göre; Galatasaray, forvet bölgesi için Napoli'nin Polonyalı yıldızı Arkadiusz Milik'i istiyor!

32  MİLYON EURO

Haberde, Polonyalı golcüyü ikna etmek için görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Napoli'ye 32 milyon Euro karşılığında transfer olan Milik, şu anda 2018 Dünya Kupası nedeniyle Rusya'da bulunuyor.

SAKATLIKLAR YAŞAMIŞTI

Kariyerinde Leverkusen, Ajax gibi kulüpler de bulunan Milik, Gonzalo Higuain'in Juventus'a rekor bedelle transfer olmasının ardından Napoli'ye transfer olmuştu. 24 yaşındaki futbolcu, burada bir kez sağ bir kez de sol dizinden sakatlık yaşayan Milik sahalardan uzun süre uzak kalmıştı.

sahalara dönen Milik, Chievo karşısında 26 dakikada 1 gol 1 asistle oynarken 11'de çıktığı ilk maç olan Udinese mücadelesinde de rakip fileleri havalandırmıştı. Sampdoria maçında da 19 dakika süre alan Polonyalı golcü 19 dakikaya da 1 gol sığdırmıştı. Crotone karşısında da 11'de sahaya çıkan Milik, 2-1 biten maçta takımının ilk golünü kaydetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat açıkladı: İşte sportif direktörlük için sürpriz isim
Panathinaikos'tan Fatih Terim kararı geldi: Yollar ayrılıyor!
Gol Krallığında Liderlik Savaşı!
Acun Ilıcalı, Slovenya'nın köklü kulüplerinden Maribor'u satın almayı planlıyor
Dries Mertens için teklif geldi