İşte İzmir'in CHP vekilleri: İsimler kulislere yansıdı

CHP’de gözler 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çevrildi. CHP’nin kalesi olan İzmir’de de mevcut birçok milletvekilinin isminin değişmesi bekleniyor. Egemedyası’nın CHP’li kurmaylardan...

CHP’de gözler 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çevrildi. CHP’nin kalesi olan İzmir’de de mevcut birçok milletvekilinin isminin değişmesi bekleniyor. Egemedyası’nın CHP’li kurmaylardan öğrendiği kulis bilgilerine göre 1. ve 2. Bölgede önemli isimlerin yerini genç ve örgütün tanıdığı adaylara vermesi bekleniyor.

Egemedyası'ndan Nil Kahramanoğlu'nun haberine göre,  1 Kasım seçimlerinde İzmir 1. Bölge’de 8 milletvekili çıkaran CHP’de taşları yerinden oynatacak isinler kulislere yansıdı.

1. Bölge’de mevcut İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın yerini koruması beklenirken Mehmet Ali Çelebi, Erdal Aksünger, Umut Tekin, Sevda Erdan Kılıç, Özcan Purçu, Turgay Bozoğlu, Aydın Özcan, Murat Bakan, Emir Cömert ve Mustafa Anıl Feroğlu kulislere yansıyan isimler arasında yer aldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da milletvekili olduğu 2. Bölge’de tecrübeli isimlerin listeye yansıması bekleniyor.

Listede Yasemin Öney Cankurtaran, Mahmut Eskiyörük, Bedri Serter, Mahir Polat, Kani Beko, Mustafa Balbay, Elfin Tataroğlu, Okan Karlıdağ gibi isimler öne çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde
Star TV'nin iddialı dizisi yayından kaldırılıyor! Final bölümü tarihi belli oldu