İşte Kılıçdaroğlu’na konuşmasını yarıda kestiren not

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Abant'ta düzenlenen toplantıda kendisine verilen not sonrası konuşmasını yarıda kesmişti. Kılıçdaroğlu'na verilen not sosyal medyaya sızdı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Abant'ta düzenlenen toplantıda kendisine verilen not sonrası konuşmasını yarıda kesmişti. Kılıçdaroğlu'na verilen not sosyal medyaya sızdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Abant'ta düzenlenen CHP 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'ndaki konuşmasını, aynı saatlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuştuğunun kendisine iletilmesi üzerine yarıda kesti. Kılıçdaroğlu'na iletilen mesaj ise sosyal medyaya sızdı.

KAĞIT NE YAZIYORDU?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in getirdiği notu okuduktan bir süre sonra konuşmasına ara veren Kılıçdaroğlu, "Saat 14.00'ten sonra gündemdeki diğer konuları sizlerle paylaşacağım" dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'na verilen not;

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşma esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da konuşma yaptığını öğrenince, kendi konuşmasını yarıda kesti. Kılıçdaroğlu, "Saat 14'ten sonra devam edeceğim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Başkan Ertemur 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı
Belediye başkanlarımıza AK Parti'ye geçmeleri için baskı yapılıyor
Erdoğan, Özel’le buluşmadan Bahçeli’ye danıştı; perde arkası hareketli
Önce il başkanları, sonra MYK değişecek
MHP yüzde 50+1'in değişmemesi gerektiğini söylüyor