İşte Sofuoğlu’nun milletvekilliği süresince gerçekleştirdiği yasama faaliyetleri!

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun milletvekilliği olduğu günden bu yana gerçekleştirdiği yasama faaliyetlerini paylaştı. Mehmet Göker yaptığı paylaşımda "Elden ele yayalım ki 10...

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun milletvekilliği olduğu günden bu yana gerçekleştirdiği yasama faaliyetlerini paylaştı. Mehmet Göker yaptığı paylaşımda "Elden ele yayalım ki 10 aydır vekil olup da ne iş yaptığını herkes görsün!" dedi.

'Emir erlerim’ mesajıyla yaptığı paylaşım ve ‘Senatör’ yazılı kartviziti ile tepki çekmiş, son olarak da Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçıları hedef gösteren "Yazıklar olsun nankörler! Bu ülkeyi yaklaşık yirmi yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz" ifadeleriyle gündeme gelmişti.

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun milletvekilliği süresince gerçekleştirdiği yasama faaliyetlerini paylaştı.

Buna göre AKP'li Sofuoğlu'nun, hiçbir kanun teklifi, soru önergesi, genel görüşme önergesi, meclis soruşturma veya araştırmasında imzası bulunmuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı