İşte yılbaşı çekilişinin en çok tercih edilen rakamı

Araştırmalara göre 61 milyon TL’lik büyük ikramiyeye sahip Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için en çok içinde “7'' bulunan biletler tercih ediliyor. Bilet alanların amorti için tercihleri ise 7-2-5 ve 8.Online şans oyunları...

Araştırmalara göre 61 milyon TL’lik büyük ikramiyeye sahip Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için en çok içinde “7'' bulunan biletler tercih ediliyor. Bilet alanların amorti için tercihleri ise 7-2-5 ve 8.

Online şans oyunları platformu Misli.com, 61 milyon TL’lik büyük ikramiyesi ile hayalleri süsleyen Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde en çok tercih edilen rakamları araştırdı.

Milli Piyango’nun elektronik bayii Misli.com üzerinden satılan biletlere dayanan verilere göre, en çok tercih edilen biletler, içinde “7'' bulunanlar.

Amorti için en çok tercih edilen rakamlar 7-2-5 ve 8 olarak sıralanırken, son iki sayısı 37-53-91 olan biletlere de yoğun bir talep olduğu dikkat çekiyor. Misli.com’un 2018 yılbaşı özel çekilişi için bugüne dek sattığı biletlerin yüzde 92’sini çeyrek, yüzde 5’ini yarım ve yüzde 3’ünü ise tam biletler oluşturuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Britney Spears'tan sinir krizi geçirdiği iddiasına yanıtladı: 'Bu işin arkasında annem var'
İlk bölümünden beri milyonlarca insanı resmen ekrana kilitledi!: İşte 2 Mayıs reyting sonuçları!
Acının Sağlığa Zararları Ortaya Çıktı! Pul Biber Tüketimini Azaltın!
Muşmula: Doğanın Şifa Dolu Lezzeti
3 Mayıs 2024 günlük burç yorumları!