İstifa edeceği söylenen Yaşar Güler hakkında yeni iddia

Tolga Şardan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in teğmenlerin kılıçlı yemini sonrası sessizliğini ve randevu iptallerini ele aldı. Şardan, Güler’in, TSK’daki yüksek rütbeli isimlerle yaşanan travmanın tekrar yaşanmasını istemediği için rahatsızlık duyduğunu öne sürdü.

Tolga Şardan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in teğmenlerin kılıçlı yemini sonrası yaşanan tartışmalara yönelik sessizliğine dikkat çekti. Güler'in, TSK'daki yüksek rütbeli isimlerle yaşanan travmanın tekrarını önlemek için rahatsızlık duyduğunu ve randevularını iptal ettiğini belirtti.

T24 yazarı Tolga Şardan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in teğmenlerin kılıçlı yemini sonrası yaşanan tartışmalarla ilgili sessizliğine dikkat çekti. Şardan, Güler'in olayın ardından randevularını iptal ettiği ve pek kimseyle görüşmediği yönündeki söylentilere işaret etti. Ayrıca, bazı çevrelerde Güler'in görevden affını isteyeceği iddialarının da konuşulduğunu belirtti.

Bugünkü yazısında Şardan, Güler'in rahatsızlığının nedenini açıkladı. Şardan'a göre, Güler'in rahatsızlığı, teğmenleri TSK'dan ihraç eden bir Bakan olmak istememesinden kaynaklanıyor. Kulislere göre, Güler'in FETÖ dönemindeki Balyoz davasında yaşanan travmanın bir benzerini yaratmak istemediği ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.