İtalya'da ilginç uygulama! Cep telefonunu bırakana bir şişe şarap ücretsiz

İtalya'da bulunan bir restoran, müşterilerinden girişte cep telefonlarını teslim etmelerini isteyerek, bu hizmeti sunanlara bir şişe şarap hediye ediyor. Restoran, en olumlu yorumu yapan müşterisine bir sonraki ziyaretinde ücretsiz bir yemek de sunuyor.

Verona şehrinde bulunan Al Condominio restoranının sahibi Angelo Lella, mart ayında işletmeyi açtıklarından beri bu uygulamayı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

'DİĞER RESTORANLARDAN FARKLI BİR DENEYİM SUNMAK İSTEDİK'

Lella, müşterilerin birbirleriyle etkileşimde bulunarak zaman geçirmelerini amaçladıklarını belirterek şunları dile getirdi:

"Diğer restoranlardan farklı bir deneyim sunmak istedik. Bu nedenle, bu tür bir formatı tercih ettik. Her 5 saniyede bir telefonuna bakma alışkanlığından kurtulmanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Ancak birçok kişi için artık telefon bağımlılığına dönüşmüş durumda. Bizim uygulamamız sayesinde müşteriler, telefonlarını bir kenara bırakıp, kaliteli bir şarap eşliğinde keyifli vakit geçirme fırsatı buluyorlar."

Bu uygulama çerçevesinde, müşteriler restorana girişte telefonlarını özel kilitleme kutularına bırakabiliyor ve çıkışta garsonlar tarafından kendilerine teslim ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Öldüğü düşünülmüştü: 27 yıl önce kaybolan adam, komşusunun bodrumunda bulundu
12 saniyede 25 milyon dolarlık kripto para çalmışlardı: Kardeşler tutuklandı
Biden ve Trump canlı yayında koz paylaşacak! Tarihi kapışma!
AB'den İsrail'e Refah'taki Askeri Operasyonu Durdurma Çağrısı
İsrail Saldırısında Hizbullah Komutanı Öldü, Çatışmalar Devam Ediyor