İtalya'da korkunç olay!: Prada müdürü kafasına heykel düşmesi ile öldü!

İtalya'da 30. yaşını kutlamak için erkek arkadaşıyla tatil yapan Prada müdürü Chiara Jaconis, kafasına heykel düşmesi sonucu yaşamını kaybetti. Kadının ölümünde şüpheli durumda olan iki çocuğun ebeveynleri hakkında soruşturma başlatıldı.

ÇEVİRİ: BUSE YILMAZ

İtalya'da geçtiğimiz günlerde yaşanan olay ülke gündeminden düşmüyor. Chiara Jaconis adlı kadın, 15 Eylül'de 30. yaş gününü kutlamak için erkek arkadaşı Livio Rousseau ile birlikte Napoli'de tatil yapıyordu. Jaconis ve Rousseau, İtalya'nın Padua kentine dönmek üzere havaalanına giderken, bir nesne yukarıdan düşerek kadına çarptı. Hastaneye kaldırılan kadının kafa travması geçirdiği tespit edilirken, iki gün sonra yaşamını kaybetti.

TMZ'nin ulaştığı videoya göre; tekerlekli bagajlarıyla birlikte sokakta yürüyen çiftin üstlerine heykel olduğu tespit edilen bir nesnenin düşmesiyle, Rousseau, Jaconis'in yanında diz çökerek yardım çağırmaya başlıyor.

EBEVEYNLERE SORUŞTURMA

Olayın peşinden harekete geçerek soruşturma başlatan eyalet savcıları, şüpheli durumunda olan iki çocuğu tespit etti. Savcılık, balkondan heykel fırlatmış olabileceği düşünülen çocukların ebeveynlerini "kasıtsız adam öldürme" ve "dikkatsizlik" suçlamalarıyla soruşturuyor.

Feci olayda hayatını kaybeden Chiara Jaconis'in bir Prada mağazasında müdür olarak çalıştığı ve daha önce Fransa'da bir düzineden fazla mağazayı yönettiği öğrenildi. 

Meclisteki Nefret 24 Saat Geçmeden Evlere Girdi! Gürcistan'da Ünlü Trans Kadın Sunucu ÖldürüldüDünya  

Ses Kayıtları İlk Kez Ortaya Çıktı! Marilyn Monroe'nun Katili Bir Kennedy mi?Magazin

Kaynak: Gerçek Gündem

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.