İtalyan futbol efsanesini dövüp soygun yaptılar!

İtalyan futbolunun efsanevi isimlerinden Roberto Baggio, dün akşam evinde İspanya-İtalya maçını izlerken silahlı soyguna uğradı. Ayrıca başına silah dipçiği darbesi alarak yaralandı. Son dakika haberi..

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, eski futbolcu Baggio, Vicenza kenti yakınlarındaki Caldogno'daki bir orman evinde ailesiyle birlikte Euro 2024 İspanya-İtalya maçını izlerken beş silahlı kişi tarafından kaçırıldı.

Eve silahlı soyguncuların girdiği ve evde kavga çıktığı, çıkan kaosta Roberto Baggio'nun yaralandığı bildirildi.

Soyguncuların Baggio ve aile üyelerini bir odaya kilitledikleri, saat ve mücevher gibi değerli eşyaları ve bir miktar nakit parayı çalıp kaçtıkları bildirildi.

Soyguncuların ayrılmasının ardından Roberto Baggio'nun kilitli odadan çıkmayı başardığı ve durumu güvenlik güçlerine bildirdiği kaydedildi.

Corriere Veneto haberinde, soyguncuların geldiğini gören Baggio'nun kişiye vurmaya çalıştığı ancak silahın dipçiğiyle kafasına vurularak yaralandığı belirtildi.

 

Olayın ardından Roberto Baggio'nun hastaneye kaldırılarak alnına dikiş atıldığı, diğer aile üyelerinin ise zarar görmediği ancak çok korktuğu bildirildi.

Silahlı soygunu araştırmaya başlayan polis gücünün, Baggio, eşi ve 3 çocuğunun yaklaşık 15 yıldır yaşadığı evin güvenlik kameralarını da incelediği kaydedildi.

Başbakan Yardımcısı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Matteo Salvini de görüşünü paylaştı ve en ağır şekilde cezalandırılacaktır" dedi.

57 yaşındaki Roberto Baggio, 1980 ile 2000 yılları arasında İtalyan futbolunun "en iyi" 10 numaralarından biri olarak kabul ediliyor. Roberto Baggio aynı zamanda 1994 Dünya Kupası finalinde Brezilya'ya karşı oynanan penaltı atışlarını kaçırmasıyla da ünlü. ganimet..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.