İTÜ öğrencileri, okuldaki IŞİD faaliyetine boyun eğmiyor

Geçtiğimiz günlerde IŞİD bağlantılı olduğu açıkça belli olan cihatçı çetelerin İTÜ’de yaratmaya çalıştıkları provokasyona karşı öğrenciler dün İTÜ’de buluştu.Bu hafta içerisinde cihat çağrıları yapan gerici...

Geçtiğimiz günlerde IŞİD bağlantılı olduğu açıkça belli olan cihatçı çetelerin İTÜ’de yaratmaya çalıştıkları provokasyona karşı öğrenciler dün İTÜ’de buluştu.

Bu hafta içerisinde cihat çağrıları yapan gerici öbekler, İTÜ’de açık çalışma yapacaklarını ilan etmiş, İTÜ öğrencilerini hedef alan afişler asmıştı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Komünist Gençlik, bugün içerisinde İTÜ Rektörlüğü’ne hitaben, IŞİD bağlantılı çetelerin faaliyetlerinin önlenmesi, ilgili öğrencilerin hakkında işlem yapılmasını talep eden ve kampus içerisinde “cihat çağrısı yapmanın serbest olup olmadığını'' soran bir dilekçeyi dolaşıma soktu.

Çok kısa süre içerisinde İTÜ’lü yüzlerce öğrencinin imzaladığı dilekçeleri İTÜ Rektörlüğü’ne ileten öğrenciler, MED binasında bir açıklama gerçekleştirdi.

GÜVENLİK, “IŞİD’CİLERE BOYUN EĞME'' AFİŞLERİNDEN RAHATSIZ!

Gün içerisinde gerici şahıslarca öğrencilere dönük provokasyon denemelerinde bulunulurken, öğrencilerin gerçekleştirdiği IŞİD karşıtı buluşma da özel güvenlik görevlilerince engellenmeye çalışıldı.

“İTÜ IŞİD’e Boyun Eğmez'' yazılı pankartın indirilmek için saldıran özel güvenlik elemanları, IŞİD karşıtı bir propagandaya izin vermeyeceklerini ifade etti.

İTÜ REKTÖRLÜĞÜNÜN YANITI MERAKLA BEKLENİYOR

Gün boyun İTÜ’de süren çalışma sonucunda kısa süre içerisinde yüzlerce İTÜ öğrencisinin imzaladığı dilekçeler İTÜ Rektörlüğü’ne iletildi.

Şu ana dek IŞİD yanlısı çetelerin faaliyetlerini izleyen, bu faaliyetlerin durdurulmasına karşı çağrı yapan öğrencilere saldıran İTÜ yönetiminin söz konusu dilekçeler ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

İŞTE O DİLEKÇE

İTÜ’lü öğrencilerin kaleme aldığı dilekçe şu şekilde:

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NE

Ülkemiz sınırları içerisinde örgütlenen, 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor