İTÜ'nün önünde tecavüze uğradı!

İstanbul Mecidiyeköy'de yolunu şaşıran Kırgız asıllı üniversite öğrencisi genç kadın, bir üst geçidin altından geçerken kimliği belirsiz kişi tarafından tecavüze uğradı. Saldırının ardından genç kadının parasını...

İstanbul Mecidiyeköy'de yolunu şaşıran Kırgız asıllı üniversite öğrencisi genç kadın, bir üst geçidin altından geçerken kimliği belirsiz kişi tarafından tecavüze uğradı. Saldırının ardından genç kadının parasını alıp kaçan saldırgan, her yerde aranıyor.

Olay, önceki akşam Büyükdere Caddesi'nde bir üst geçidin altında meydana geldi. Üniversite öğrencisi Kırgız Elmira A., İstanbul Teknik Üniversitesi'nde okuyan sevgilisi ile buluşmak için Mecidiyeköy'den Maslak'a gitti. Hava karardığı için yolunu şaşıran Elmira, sevgilisini aradı ama ulaşamadı. Ardından telefonundaki yol harita uygulamasını açtı.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin giriş kapısını arayan Elmira, Büyükdere Caddesi'ne geldiğinde bir üst geçidin altından geçerken bir kişinin tacizine uğradı. Tacizciye tepki gösteren genç kadın daha sonra kaçmaya başladı. Ancak saldırgan, Elmira'ya cinsel saldırıda bulundu. Elmira'nın parasını da çalıp kaçan saldırgan kayıplara karıştı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ
Yoldan geçen bir vatandaş bayılan genç kadını hastaneye götürdü. Tecavüze uğradığını söyleyen Elmira, polise giderek şikayette bulundu. Bölgedeki kamera kayıtlarını izleyen polis ekipleri, saldırganın eşkalini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

transfer hamlelerini eleştirdi: 'Ali Koç'a Krunic'i aldırdı ama taraftar korkusundan oynatamıyor'
Fuhuş operasyonu düzenlendi: Yakalanan kadınlardan hastalık çıktı
'Silah ihracatını kesin'
Türkiye'de Satılan Maden Suyunda 'Dışkı' Skandalı! 2 Milyon Şişe Toplatıldı!
Kadavra köpekleriyle çalışmalar devam ediyor: Korhan Berzeg'in cüzdanından neler çıktı?