Ivan Bebek'in uzatmalarda penaltı kararı! Fatih Terim'i liderlikten etti

Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, deplasmanda AEK ile 2-2 kaldı. Maçın son anlarında penaltıdan gelen golle 3 puanı kaçıran Panathinaikos, bu sonuçla liderliği averajla PAOK’a kaptırdı. Maç sonu Fatih Terim 90+6’da penaltı veren VAR hakemi; Bebek’e büyük tepki gösterdi!

Başarılı teknik direktör Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, AEK ile deplasmanda karşılaştı. OPAP Arena'da oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi.

PANATHINAIKOS SON DAKİKA'DA ÇIKTI


Konuk ekibin gollerini 31. dakikada Tin Jedvaj, 66. dakikada ise eski F.Bahçe futbolcusu Willian Arao kaydetti. AEK'in hedefleri 24 ve 90+6. Birkaç dakika içinde Levi Garcia'dan geldi. Yunan milli takımının başında toplam 4 karşılaşmaya çıkan Fatih Terim, 2 galibiyet, 2 beraberlik kaydetti.


Bu sonuçla Panathinaikos puanını 41'e çıkardı ve PAOK'a fark avantajını kaybetti. Ancak AEK zirve mücadelesini sürdürerek 39 puana yükseldi. Önümüzdeki lig haftasında AEK, Atromitos ile karşılaşacak. Pana, Asteras tarafından barındırılmaktadır.

İVAN BEBEK'İN TEPKİSİ DEHŞET OLDU

Fatih Terim, Ivan Bebek'in kendi lehlerine penaltı bekledikleri bir durumda hakemi kenara çekmediğini yanıtladı: "Verbic'e ne yapıldığını söylemek isterseniz bu bir rezalettir. Penaltı, Ivan Bebek'e sormamız lazım, sen oyunda VAR'sın ve hakemi çağırmıyorsun! Sana gelince, bu bir penaltı, ama bu konuya çok girmeyeceğim. Oyuncuların sebep ve mazeret kullanmamasını istiyorum. 2-1'den sonra bu maçı kazanıp geri dönmeliydik. Ondan sonra penaltı mı değil mi onu konuşacağız ama Panathinaikos bugün kazanmayı hak etti. Maalesef kenara çektik. Bunun için çok üzgünüm. "Tamam, yüzde 100 Verbic'e verilen bir penaltıydı ama hatayı kendimizde bulmalıyız" dedi.


17 Mart 2016 2015-16 UEFA Avrupa Ligi maçında Braga Belediye Stadı'nda SC Braga ile Fenerbahçe ile karşılaşan Bebek, Fenerbahçe takımına 3 kırmızı, 8 sarı kart gösterdiği için ağır eleştiri aldı. Maç sonunda SC Braga 4-1 galip gelerek çeyrek finale yükseldi. Maçın ardından bahis manipülasyonu iddiasında bulunan Fenerbahçe takımı, UEFA'dan Ivan Bebek'in telefon trafiği ve varlıklarının araştırılmasını istedi. 12 Haziran 2016'da şikayeti değerlendiren elit hakem grubunda yer alan Bebek, UEFA Hakem Komitesi tarafından birinci kategoriye düşürüldü..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İkinci araba da Ülkü Ocakları’nın önünde çıktı
Cem Yılmaz'dan 'Seyirciye Sinirlenip Sahneyi Terk Etti' İddialarına Yanıt!
İnşaatta çalışan maymunun şaşırtıcı performansı sosyal medyayı salladı!
Fatih Portakal'ın canlı yayındaki muhalefet eleştirisi Ümit Özdağ'dan ilginç yanıt!
Demet Özdemir'den Tatil İsyanı! Hayranları Şokta!