İYİ Parti "Anlat İstanbul" projesini tamamladı; Meral Akşener raporu yarın açıklayacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul teşkilatının yaklaşık 5 ayda 200 bine yakın vatandaşla görüşerek tespit ettiği sıkıntı ve sorunları içeren raporu, yarın kamuoyuyla paylaşacak.

İYİ Parti'nin vatandaşın sorun ve sıkıntılarını tespit etmek için başlattığı "Anlat İstanbul" projesi tamamlandı. Akşener'in partililere, "sahada olun" talimatı kapsamında İstanbul İl Teşkilatı tarafından 12 Şubat'ta İstanbullu vatandaşların sorun ve sıkıntılarının belirlenmesi için "Anlat İstanbul" projesi başlatıldı.

Çalışma çerçevesinde her hafta sonu İstanbul'un 3 ilçesinde aralarında milletvekillerinin de bulunduğu 1200 teşkilat mensubu, 400 kişiden oluşan gruplar halinde vatandaşla bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinledi.

Projeyi 25 Haziran'da tamamlayan teşkilat, yaklaşık 200 bin vatandaşla görüşerek hazırladığı raporu, Genel Başkan Akşener'e sundu.

Akşener, vatandaşın öncelikli olarak "yoksulluk", "sığınmacı", "uyuşturucu", "eğitim" ve "ulaşım" olarak belirlenen sorunlarının yer aldığı 14 başlıktan oluşan raporu, yarın kamuoyuyla paylaşacak.

Teşkilat, 15 Ağustos'tan itibaren vatandaşla bir araya gelerek, partinin, tespit edilen sorunlara yönelik çözüm önerilerini anlatacağı bir çalışma yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu halka seslendi: "Taksim'de olmak için buluşacağız"
İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
Plastik Tespiti Ünlü Çikolata Markasını Vurdu! Ürünler Toplanıyor!