İYİ Parti Antalya'da Yönetim Krizi: Altı Yönetici Birden İstifa Etti!

İyi Parti Antalya İl Yönetiminde Büyük Sarsıntı: Altı Üye Görevinden Ayrıldı, İl Başkanlığına Karşı Memnuniyetsizlik Büyüyor!

İYİ Parti'nin Antalya İl Yönetim Kurulu, yaşanan istifalarla sarsıldı ve partide büyük bir kriz süreci başladı. İl başkanı Vahdet Afşin Karacan liderliğinde altı üye, parti içindeki yönetim anlayışına karşı duydukları memnuniyetsizlikleri gerekçe göstererek istifa etti. Bu istifalar, partinin Antalya'da iktidara talip olmamasını ve içsel yönetimdeki sorunları vurgulayan eleştirilerle dolu bir açıklama ile birlikte geldi.

İSTİFA EDEN ÜYELERİN ELEŞTİRİLERİ

İstifa edenler arasında yer alan Ali Deniz, Şükriye Yıldırımlar, Süleyman Arslan, Mehmet Günay, Fatma Yaşar Arslan ve Mustafa Eser, partinin asıl amacının iktidara alternatif olmak olduğunu ancak Antalya'daki yönetim krizi ve il başkanının kişilere dayalı tavrının bu hedefi engellediğini belirtti. Deniz, ayrıca il başkanının odaklandığı CHP eleştirileriyle ilgili olarak AKP ve MHP'nin iktidarda olduğunu hatırlatarak, parti içindeki yönetim anlayışının sorgulanması gerektiğini vurguladı.

UMUT VE BEKLENTİLER

İstifa edenler, partinin genel başkanının doğru kararlarla hareket etmesi ve parti içindeki sorunların çözülmesiyle toparlanabileceğine dair umutlarını dile getirdiler. İl başkanıyla yaşanan memnuniyetsizliklerin yanı sıra milletvekillerine ulaşma sorunları, usulsüzlük iddiaları ve parti içindeki yönetimdeki düşüş gibi konular da istifaların ardındaki nedenler arasında bulunuyor. Parti, bu iç krizi çözerek daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmek adına genel başkanlarından liderlik ve doğru yönlendirmeler bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Biden ve Trump canlı olarak 7 Haziran’da ve 10 Eylül’de tartışacaklar
Bilal Bilici İYİ Parti’den istifa etme kararını duyurdu!
Fatih Portakal'dan Beklenmedik Görevden Alma İddiası: Kim Tehlike Altında?
Partilere verilen hazine yardımı kaldırılsın
Bahçeli bu kez neden “17-25 Aralık darbe girişimi”ne karşı?