İYİ Parti Batman İl Başkanı’nın Oğlu Batman Çayı’nda Hayatını Kaybetti

İYİ Parti Batman İl Başkanı Şehmus Uras'ın oğlu Taha Yasin Uras (23), serinlemek için girdiği Batman Çayı'nda kayboldu. Yakınlarının müdahalesine rağmen yaşamını yitiren Uras'ın cenazesi otopsi için hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İYİ Parti Batman İl Başkanı Şehmus Uras’ın oğlu Taha Yasin Uras (23), serinlemek için girdiği Batman Çayı'nda kayboldu. Yakınları tarafından sudan çıkarılan Uras, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Cenazesi otopsi için hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İYİ Parti Batman İl Başkanı Şehmus Uras'ın oğlu Taha Yasin Uras (23), vatani görevini tamamlayıp memleketi Batman'a döndükten kısa bir süre sonra serinlemek için Batman Çayı'na girdi. Ancak bir süre sonra gözden kayboldu. Yakınları, durumu fark ederek genç adamı sudan çıkarmak için çaba harcadılar. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekipler olay yerine varmadan önce Taha Yasin Uras, yakınları tarafından sudan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ancak sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen genç adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Uras'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.