İYİ Parti iktidara şehitlerimiz için 'milli yas' çağrısı!

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Irak'ta gerçekleşen PKK saldırıları sonucu şehit düşen askerler için milli yas ilan edilmesi çağrısında bulundu.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, son PKK saldırılarında hayatını kaybeden askerler için milli yas ilan edilmesi çağrısında bulundu. Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şehitlerin uğurlanması esnasında milletin birlik ve beraberliğini daha güçlü bir şekilde ortaya koymak adına milli yas ilan edilmesi gerektiğini belirtti.

MİLLETÇE BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Kürşad Zorlu, açıklamasında, "Şehitlerimizi uğurlarken, bu ihanete karşı milletçe birlik ve beraberliğimizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilmek için İYİ Parti olarak, Milli Yas ilan edilmesi çağrısında bulunuyoruz" ifadelerini kullandı. Zorlu, milletin her bir bireyinin bu tür acı olaylarda bir araya gelerek güçlü bir duruş sergilemesi gerektiğine vurgu yaptı.

Milli Savunma Bakanlığı Açıklamaları

Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ta devam eden harekat kapsamında PKK'lilerin saldırısı sonucu 12 askerin hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Bu acı olayın ardından yapılan açıklamalarda, PKK terör örgütüne karşı ulusal bir yas ilan edilmesi talepleri artarken, İYİ Parti de bu talebi dile getiren siyasi partiler arasında yer aldı.

Aziz Ruhları Şad Olsun!

Kürşad Zorlu, açıklamasını, "Bugün aldığımız her nefes onların sayesindedir. Aziz ruhları şad olsun!" şeklinde tamamladı. Türkiye genelinde, terör saldırıları sonucu hayatını kaybeden askerlere duyulan derin üzüntü ve acı, milletin birlik ve beraberliğini pekiştirme noktasında önemli bir rol oynamaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu İhale Kurulu'na yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımladı
Darülaceze iktidarın arka bahçesi oldu
Yıllardır bitmeyen proje ‘müjde’ oldu
İki organize suç örgütü çökertildi: 33 kişi gözaltında
Turistler Antalya'yı bıraktı Konya'ya koşuyor!