İYİ Parti ile BBP aynı kişiyi aday gösterdiler

Denizli'nin Güney ilçesinde Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) belediye başkanı adaylığını açıklayan Alaaddin İshak Gümüş, dün düzenlenen aday tanıtım toplantısında Meral Akşener tarafından İYİ Parti Güney Belediye Başkanı Adayı olarak ilan edildi.

Alaaddin İshak Gümüş, 19 Ocak'ta Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından Güney Belediye Başkanı adayı olarak ilan edilmişti. Ancak dün düzenlenen aday tanıtım toplantısında İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından da adı açıklandı.

Hem BBP hem İYİ Parti'nin adayı

Denizli'nin Güney ilçesinde, 19 Ocak tarihinde Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından belediye başkanı adayı olarak açıklanan Alaaddin İshak Gümüş, dün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında sürpriz bir şekilde İYİ Parti'nin adayı olarak duyuruldu.

Toplantıda sahneye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte çıkan Gümüş, adaylığının BBP'den İYİ Parti'ye geçişini simgeleyen bir adım olarak yorumlandı. Görsel olarak İYİ Parti ve BBP'nin temsilcileriyle bir arada poz veren Gümüş, bu sürecin camia ve Güney ilçesi için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Bu gelişme, yerel siyasette beklenmedik bir değişikliğe işaret ederken, Güney ilçesindeki seçim dinamiklerinde yeni bir dönemin başladığı yorumlarına neden oldu. Gümüş'ün adaylığının hangi etmenler tarafından belirlendiği ve bu değişimin yerel seçim sonuçlarına nasıl yansıyacağı merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Soma'da Toplantı ve Eğitim Mitingleri Devam
Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu