İYİ Parti karavanına saldıranlar arasında MHP ilçe yöneticilerinin olduğu ortaya çıktı

İstanbul Esenyurt'ta, İyi Parti karavanına ve partililere, dün, 20-25 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlenmişti.

Saldırganların arasında Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt ilçe yöneticilerinin de olduğu belirtildi.

Halk TV'den Hazar Dost'un haberine göre, saldırının ardından olay yerinden uzaklaşan grup, akşam saatlerinde karakola giderek teslim oldu. Saldırganlar, polise verdikleri ifadelerinde, kavganın çıkma sebebini “Bize küfür ve hakaret ettiler” diye anlatırken kendilerinin de şikayetçi olacaklarını belirtti. 

İyi Parti’nin Esenyurt’taki reklam karavanına ve partililere, 20-25 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlenmişti. Olayda İyi Parti Esenyurt İlçesi Bölge Teşkilat Başkanı Uğur Ayrım ve Kıraç Osmangazi Mahalle Başkanı Oktay Erol yaralanmıştı.

İyi Parti lideri Meral Akşener, bugün Esenyurt’ta yaptığı konuşmasında, saldırganların bir siyasi partide yönetici olduklarını söylerken, “Biliyoruz ki; bugünün Türkiye'sinde, bugünün yargısında, bugünün hukukunda kesinlikle hiçbiri herhangi bir takibata uğramayacaktır” ifadelerini kullanmıştı.

Saldırı sonrasında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Kalleş saldırılarınız bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Şiddete karşı inadına kardeşlik, otoriterliğe karşı inadına demokrasi!” demişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Konusunu Görüşmek Üzere Yurtdışına Çıkıyor
Kirli Sepeti Final Yapıyor: Karakterlerin Sonu Ne Olacak?
AK Partili Külünk'ten Şok İddia: Erdoğan'a Düzmece Anketler Sunuldu!
Sosyal Medyada Diyanet'e Ezan Tartışması: Ezanı Selahattin Paşalı Okusun!