İYİ Parti lideri Dervişoğlu Akşener iddialarına yanıt verdi: İhtimal vermek istemem

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, bugün İYİ Parti kurucu Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında gerçekleşen görümeye ilişkin açıklamalarda bulunmuş oldu.

İYİ Parti'nin kurucu Genel Başkanı Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bugün yaptığı görüşme kulislerde büyük hareketlilik yarattı.

Akşener'e Cumhurbaşkanı Yardımcılığı teklif edildiğine dair iddialara İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu yanıt verdi.

"BÖYLE BİR ŞEYE OLASILIK VERMEK İSTEMEM"


Halk TV yayınına katılan Dervişoğlu, iddiaların hatırlatılması üzerine "Böyle bir ihtimali düşünmek bile istemem. Böyle bir şeyin gündeme gelmiş olabileceğini dahi düşünmüyorum," dedi.

Dervişoğlu, "Sayın Meral Akşener'in böyle bir teklifin yapılabileceği biri olmadığını biliyorum. Bu teklifi bana yapmalarıyla aynı anlamı taşır," ifadesini kullanarak devam etti:

"Genel başkanımız nazik bir şekilde böyle bir görüşme yapacağını bana bildirdi. Ben de kendisine teşekkür ettim. Bu yüzden 'neler konuşacaksınız' gibi bir soruya girmedim. O da bir şey söylemedi.

Ancak yine büyük bir nezaket göstererek görüşme sonrası beni arayıp bilgilendirdi. Spekülasyonlara neden olacak değerlendirmeler olmamış. Dolayısıyla ben bu görüşmeyi devlet ve siyaset hayatında önemli görevler üstlenmiş kişilerin rutin bir görüşmesi olarak görüyorum."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.