İYİ Parti’de Bir İstifa Daha!

İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı avukat Doğukan Kozan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İYİ Parti üyeliğinden ve ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kozan, istifasını "Cesurlar hareketinin adsız kahramanlarına" teşekkür ederek duyurdu.

İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı avukat Doğukan Kozan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İYİ Parti üyeliğinden ve ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kozan, istifa paylaşımında "Cesurlar hareketinin adsız kahramanlarına, teşkilatıma, İl Başkanımıza, yürekli tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. Bu gelişme, partide dikkat çeken bir gelişme olarak öne çıktı.

İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı avukat Doğukan Kozan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Parti üyeliğinden ve ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kozan, istifasını şu ifadelerle açıkladı:

"Cesurlar hareketinin adsız kahramanlarına, teşkilatıma, İl Başkanımıza, yürekli tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanlığı görevimden ve İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum."

Bu paylaşım, siyasetin gündemine oturdu ve İYİ Parti'deki gelişmelerin dikkat çekmesine neden oldu. Kozan'ın istifası, İYİ Parti'de devam eden iç tartışmaların ve Koray Aydın'ın peşinden gelen diğer istifaların bir parçası olarak değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.