İYİ PARTİ'de Büyük Dönüşüm: Muratpaşa İlçe Başkanı ve 150 Partili CHP'ye Katıldı

İYİ Parti'de 31 Mart seçimlerine ittifaksız katılma kararının ardından Antalya Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi ve yaklaşık 150 partili, istifa ederek CHP'ye katıldı. Bu büyük dönüşüm, yerel seçimlere sayılı günler kala partide yaşanan önemli bir değişimi simgeliyor.

31 Mart seçimlerine 'ittifaksız' katılma kararı alan İYİ Parti, partide yaşanan istifa çalkantılarına bir yenisini ekledi. Yerel seçimlere sayılı günler kala Antalya’da İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, eski Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Başak Karataş ve ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 150 İYİ Partili istifa ederek CHP’ye katıldı.

CHP’YE KATILAN İYİ PARTİLİLERDEN DESTEK SÖZÜ

Aynı zamanda CHP’nin Muratpaşa Belediye Başkan adayı olan Ümit Uysal’a destek vereceklerini ilan eden İYİ Partililer için tören, Uysal’ın seçim koordinasyon merkezinde gerçekleşti. Törende CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Muratpaşa İlçe Başkanvekili Can Okan Kıran da yer aldı.

ÜMİT UYSAL: "ORTAK BİR HAYALİMİZ VAR"

Uysal, yaptığı konuşmada Antalya İttifakı'nın ilk kıvılcımının Muratpaşa’dan çaktığını belirtti. Bu ittifakın ortak paydasının, beraber bir Türkiye hayali kurmak olduğunu vurgulayan Uysal, toplumsal beraberlik, düşünme, hayal kurma, iyilik ve kötülüğü paylaşma, geleceğe umutla bakma, kalkınma, üretme, demokratik yaşam ve dayanışma duygusunu yeniden tahakkuk ettirmeyi amaçladıklarını söyledi.

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ERDAL ÖZÇİVİ: "OY BİRLİĞİNİ, GÜÇ BİRLİĞİNİ KURDUK"

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, istifa eden yönetim kurulu üyeleriyle seçimlerde Uysal’ı destekleyeceklerini belirtti. Özçivi, "Bu ittifakta Muratpaşa halkımız yer alıyor. Başkanımız Sayın Uysal’ın da dediği gibi ‘oy birliğini’, ’güç birliğini’ kurduk, el ele verdik. Şimdi yeni hedefler için birlikte, daha ileri adımlar atacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.