İYİ Parti'de istifa dalgası devam ediyor

İYİ Parti’de istifa dalgası devam ediyor. Develi Belediyesi’nin önceki dönem meclis üyesi Mustafa Ağca, eşi ve 7 arkadaşıyla birlikte partiden ayrıldığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

İYİ Parti'de istifa dalgaları sürerken, Develi Belediyesi'nin önceki dönem meclis üyesi Mustafa Ağca, eşi ve 7 arkadaşıyla birlikte partiden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, partinin kuruluşundan bu yana aktif rol aldığını belirterek dostlarından helallik istedi.

İYİ Parti'de istifa dalgaları sürüyor. Son olarak, Develi Belediyesi'nin önceki dönem meclis üyesi Mustafa Ağca, eşi ve yedi arkadaşıyla birlikte partiden ayrıldığını duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU


Ağca, istifa kararını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı ve şu ifadeleri kullandı: "Sevgili dostlar, İYİ Parti'nin kuruluşundan bu yana, eşimle birlikte kurucular kurulunda yer aldım. Eşim kadın politikaları başkanlığı görevini üstlendi, ben de bir dönem belediye meclis üyeliği yaptım. Bugün, eşim ve yedi arkadaşımızla birlikte İYİ Parti'den istifa ettik. Tüm dostlarımdan helallik diliyorum. Allah’ım, hakkımızda hayırlısını nasip eylesin."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.