İYİ Parti'de İstifa Depremi!

Konya'nın Ahırlı ilçesinde İYİ Parti'den belediye başkanı seçilen Ali Üzlük ve belediye meclis üyeleri, partilerinden istifa ederek bağımsız olarak görevlerine devam edeceklerini açıkladı.

Konya'nın Ahırlı ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde İYİ Parti'den belediye başkanı olarak seçilen Ali Üzlük ve belediye meclis üyeleri partilerinden istifa etti.

Sözcü'de yer alan habere göre, Başkan Ali Üzlük, görevine bağımsız olarak devam edeceğini açıkladı. Üzlük, şu şekilde konuştu:

"Değerli hemşehrilerim, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde sizlere daha iyi hizmet, şeffaf belediyecilik ve öncelikle Ahırlı ve mahallelerimize hizmet etme amacıyla yola çıktık. Şükürler olsun ki, desteklerinizle Ahırlı Belediye Başkanlığı seçimlerini kazandık. Bu zaferin sorumluluğunu ilk günden itibaren 'her şey belediyemiz için' düşüncesiyle taşıdık. Bu süreçte siz değerli hemşerilerimizin desteği ve memnuniyeti bizleri mutlu ettiği kadar teşvik de etti.

Bu teşvikle, gönülden bağlı olduğumuz hemşerilerimize en iyi hizmeti verme gayemiz, görevimize olan bağlılığımızı artırdı. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak, ilçemizin hak ettiği değere kavuşmasını sağlamak ve örnek gösterilen bir belediye olmak adına bugüne kadar gösterdiğimiz azmi, bundan sonra da aynı kararlılıkla devam ettireceğimizden emin olabilirsiniz.

Başkanlık sürecinde partimizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Aldığımız bu kararda partimizin etkisi bulunmamaktadır. Sizlerin değerli görüşleri ve gördüğümüz lüzum üzerine, şahsım ve tüm belediye meclis üyeleri olarak İYİ Parti'den istifa etmiş bulunmaktayız. Bu kararın ilçemize ve siz değerli hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Belediye Başkanı Ali Üzlük'le birlikte, Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclis Üyesi Tevfik İnce ve İYİ Parti İlçe Belediye Meclis Üyeleri Hüsamettin Güzel, Hasan Altunay, Ercan Gözel ve Adem Dilekli de partilerinden istifa ederek bağımsız olarak görevlerine devam edeceklerini belirttiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.