İYİ Parti'de önemli gelişme: Kurucu üye Sıtkı Polat istifa etti

İş insanı Sıtkı Polat, İyi Parti'den istifa etti. İş insanı Sıtkı Polat, "Gördüğüm lüzum üzerine" diyerek iyi parti'den ayrıldığını duyurdu. Daha önce AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Belediye Başkanvekilli olan Polat, bu parti ile yollarını ayırarak İYİ Parti'ye geçmişti.

İş insanı Sıtkı Polat, İyi Parti'den istifa etti. İş insanı Sıtkı Polat, "Gördüğüm lüzum üzerine" diyerek İyi Parti'den ayrıldığını duyurdu. Daha önce AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Belediye Başkanvekilli olan Polat, bu parti ile yollarını ayırarak İYİ Parti'ye geçmişti.

İYİ PARTİ'YE GEÇİŞİNİN ARDINDAN POLAT, PARTİSİNDEN AYRILDI

Daha önce AKP'den Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği ve Belediye Başkanvekilliği görevlerinde de bulunan Polat, bu parti ile yollarını ayırarak İYİ Parti’ye geçmişti. İYİ Parti’nin düzce merkez sağı toparlayacağına inandığını ama son yıllarda partinin bunu gerçekleştiremediğini kaydeden Sıtkı Polat, istifa ettiğini belirterek gelişimleri izleyeceğini söyledi.

SITKI POLAT'IN KARİYERİ VE İYİ PARTİ'DEKİ ROLÜ

1954 Adana Karaisalı doğumlu olan Polat, 1979'da Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Polat, 2000-2002 yılları arasında Adana DYP İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2003-2014 yılları arası AKP teşkilatında bulundu. 2009-2014 döneminde Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu. Polat, AKP'den ayrıldıktan sonra 2016'da Meral Akşener’in liderliğinde başlatılan "Cesurlar Hareketi"ne katılarak İYİ Parti’nin kuruluşunda yer aldı ve Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi
Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor