İYİ Parti'de tansiyon yükseldi! İbrahim Özkan'dan Oktay Vural'a sert sözler

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ile İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural arasında yaşanan gerilim sosyal medyada gündem oldu. Özkan sosyal medya hesabından Oktay Vural'a sert eleştirilerde bulundu.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, CHP ile olan işbirliği talebi nedeniyle partisinden istifa ettirilen Oktay Vural'ın eleştirilerine sert bir yanıt verdi. Vural'ın "Partisinin kurumsal iradesi olmadan makam dağıtıyor!" sözlerine Özkan, "Daha dün partiye gelmişsiniz. Ne maksatla geldiğiniz belli değil" cevabını verdi.​​​​​​​

İSTİFA VE YENİDEN SEÇİLME SÜRECİ

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, yerel seçimlerde CHP ile işbirliği yapma talebi nedeniyle İYİ Parti'den istifa etmiş, ancak partili üyeler tarafından yeniden aynı göreve seçilmişti. Bu durum, parti içinde çatışmalara neden olmuştu.

OKTAY VURAL'IN ELEŞTİRİLERİ

Eski MHP'li İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Özkan'ı hedef alarak Twitter hesabından, "Partisinin kurumsal iradesi olmadan makam dağıtıyor! Kim bu? Partinden yetki aldın mı?" ifadelerini kullanmıştı.

İBRAHİM ÖZKAN'DAN SERT YANIT

Özkan, Vural'ın eleştirilerine Twitter üzerinden yanıt vererek, "Daha dün partiye gelmişsiniz. Ne maksatla geldiğiniz belli değil. Daha genel başkan yardımcılığını garanti etmeden profil bilgilerinizde İYİ Parti'yi yazamamış, makam beklemişsiniz. Partinin kuruluşundan bu yana emeği olan bana söz söyleyecek bu partide ki en son kişisiniz." ifadelerini kullandı.​​​​​​​

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
İmamoğlu'ndan 28 Şubat kararı yorumu: "Normalleşmenin etkileri"
Özel'e Kılıçdaroğlu'nun 'Kobani' tweeti canlı yayında soruldu!
Bahçeli’nin 17-25 çıkışı açıkça görüldüğü gibi demogojiden ibaret
Verilen ret kararı utanç meselesidir