İYİ Parti'den Beklenmeyen İstifa!

İYİ Parti'nin kurucu isimlerinden Koray Aydın'ın istifasından sonra, Aydın'a yakınlığı ile tanınan Ankara'nın eski İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu'nun (GİK) eski üyesi Yetkin Öztürk de İYİ Parti'den ayrıldığını duyurdu. Haberin detaylarına bakalım..

Nisan ayının son günlerinde gerçekleşen parti kongresinde Meral Akşener, genel başkanlık görevini Müsavat Dervişoğlu'na devretti. Bu arada, İYİ Parti'nin kurucularından biri olan Koray Aydın, dün yayımladığı bir metinle partiden istifa ettiğini ilan etti.

Koray Aydın ile yakın ilişkisi bilinen İYİ Parti'nin eski Ankara İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) eski Üyesi Yetkin Öztürk, sosyal medya hesabından bir duyuru yaparak İYİ Parti'den istifa ettiğini bildirdi.

Yetkin Öztürk, İYİ Parti'nin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener'in istifası ardından, partinin olağanüstü kurultay sürecinde gerçekleştirilen görüşmelerde Koray Aydın'ı temsil ederek yer almıştı.

Milletimiz için bunca yılda verdiğimiz emekler ziyan oldu diyen Öztürk, her şeye yeniden başlama iradesi içimizde tümüyle mevcut ifadelerini kullandı.

"EMEKLER ZİYAN OLDU, ÜZGÜNÜZ"

Yetkin, istifasını duyurduğu paylaşımda şu laflara yer verdi:

"Milletimize hizmet etmek için, yurtsever birçok arkadaşımızla emek vererek kurduğumuz İYİ Partiden bugün istifa ediyorum.

Milletimiz için bunca yılda verdiğimiz tüm emekler, heyecanlar, emekler ziyan oldu, üzgünüz.

Ama her şeye yeniden başlama iradesi içimizde tümüyle mevcut.

Ecdadımızın, Devletimizin kuruluşunda Atamıza verdiği 100 senelik yemine sabitiz; yılmadan, usanmadan, Türkiye Cumhuriyeti'nin ebediyeti için çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.