İYİ Parti’den istifa eden Taner Demirer, CHP’ye katıldığını açıkladı

İYİ Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Sağlık Politikaları Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer, CHP'ye katıldı. Demirer'e rozetini, CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı. Toplantının sonunda Demirer’e parti rozeti Özel tarafından takdim edildi, bu an katılımcılar tarafından alkışlarla karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) TBMM’deki Grup Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Sağlık Politikaları Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer’in CHP’ye katıldığını duyurdu. Demirer’e parti rozeti, CHP lideri Özel tarafından takıldı.

CHP’YE KATILDIĞINI AÇIKLADI

Özgür Özel'in konuşmasından önemli başlıklar şunlardı:

"İsrail devletinin Refah’taki katliamını şiddetle kınıyorum. Daha önce 119 siyasi akrabamıza yazdığım mektupla, vatanlarında iktidarda bulunan 24 başbakan ve cumhurbaşkanına Filistin’i tanımaları çağrısında bulunmuştum. Bugün, siyasi akrabalarımız tarafından yönetilen Norveç ve İspanya'nın yanı sıra İrlanda’nın da Filistin’i tanıyacaklarını bilmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Filistin’in tanınması konusunda bu adımların atılması, bölgedeki barış ve istikrar için çok önemli."

Özel, ayrıca Taner Demirer'in CHP'ye katılımının parti için büyük bir kazanım olduğunu belirterek, Demirer'in sağlık politikaları konusundaki deneyimlerinin CHP'nin sağlık politikalarına önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.