İYİ Parti'den istifa eden vekil partisine geri dönüyor

Eski İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu'nun talimatı ile birlikte eski görevine geri dönme hazırlığı içinde.

T24'ten Serkan Demirtaş'ın kulis haberine göre, eski İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu'nun talimatıyla eski görevine geri dönme hazırlığı içinde.

Yıldırım, daha önce CHP'nin belediye başkan adayı Mansur Yavaş'ı açıkça desteklemiş ve bu nedenle Akşener tarafından görevden alınmıştı. Bu durum, parti içinde ciddi tartışmalara ve eleştirilere yol açmıştı. Yıldırım'ın tekrar göreve dönmesi, İYİ Parti içindeki denge üzerinde nasıl bir etki yaratacağı konusunda merak uyandırıyor.

YÜKSEL ARSLAN İYİ PARTİ'YE GERİ DÖNÜYOR

Son gelişmeler, 28. dönem Ankara milletvekili Yüksel Arslan'ın İyi Parti'den istifası sonrası partiyle yeniden temasa geçtiğini ve büyük olasılıkla partisine geri döneceği şeklinde konuşuluyor. Arslan'ın geri dönüşü, partinin seçimlere yönelik hazırlıklarında önemli bir adım olarak algılanıyor.

Musavat Dervişoğlu'nun bu adımları, parti içindeki farklı kanatları birleştirme ve birlik sağlama çabası olarak yorumlanıyor. Yener Yıldırım'ın yeniden atanmasıyla ilgili resmi açıklamanın yakın günlerde yapılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.