İYİ partiden istifa edip AK Parti'ye katılacak olan Seyithan İzsiz "Yeniden yuvama dönüyorum"

AKP'nin 23. yaş kutlamalarında, İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, yeniden AK Parti'ye katılacağını açıkladı. İzsiz, 2003'ten bu yana AK Parti'de görev aldığını belirterek, İYİ Parti'nin merkezde bir konum elde edemediği görüşünde olduğunu ifade etti.

AKP'nin 23. yaş kutlamalarında, İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, partiye geri döneceğini duyurdu. 2003 yılından bu yana AK Parti'de çeşitli görevlerde bulunduğunu hatırlatan İzsiz, İYİ Parti'nin merkezde konumlanma amacının gerçekleşmediğini belirtti ve memlekete hizmet yolculuğuna devam edeceğini vurguladı.

AKP'nin Ankara'da düzenleyeceği 23. yaş kutlamalarına katılacak yeni isimlerden biri de İYİ Parti'den İstanbul Milletvekili seçilen ve ardından partiden istifa eden Seyithan İzsiz. Habertürk'e konuşan İzsiz, "Yeniden yuvama dönüyorum. Aslında ben her zaman AK Partiliydim. 2003'ten bu yana partinin çeşitli kademelerinde görev aldım. En son İBB belediye meclis üyesi olarak görevimi bırakmıştım. Son seçimde İYİ Parti'nin kurucu genel başkanı Sayın Meral Akşener'in ısrarı üzerine İYİ Parti listelerinden Meclis'e girmeye karar verdim" dedi.

İzsiz, İYİ Parti'nin merkezde bir konum elde edemediğini belirterek, "Amacımız İYİ Parti'nin merkezde yer alabilmesiydi, ancak geçen süre zarfında bunun mümkün olmayacağına kanaat geldim. İstifam sonrası yuvamızdan bir davet aldım. Artık ailemizin bir parçası olarak memlekete hizmet yolculuğuna devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.