İYİ Parti'den Süper Kupa finali skandalı sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray'a destek!

İYİ Parti, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan "Atatürk pankartı ve tişörtü" krizi sonrasında Genel Merkez binasını Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle süsleyerek kulüplere destek verdi.

İyi Parti, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan "Atatürk pankartı ve tişörtü" krizi sonrasında Türk futboluna destek amacıyla harekete geçti. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesi üzerine, İyi Parti Genel Merkez binası Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle süslenerek, kulüplere olan destekleri simgeleyen bayraklarla donatıldı.

ATATÜRK PANKARTI VE TİŞÖRTÜ KRİZİ

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı öncesinde yaşanan "Atatürk pankartı" ve "Atatürk tişörtü" krizi, Türk futbolunu sarsmıştı. Suudi Arabistan yetkililerinin, takımların sahaya Atatürk tişörtleri

ve pankartlarıyla çıkmasına izin vermemesi üzerine, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri maçtan önce sahaya çıkmama kararı almıştı.

İYİ PARTİ'DEN İKİ KULÜBE DESTEK GELDİ

İyi Parti, Türk futbolunda yaşanan bu krizde, Genel Merkez binasını Türk bayrağı ve Atatürk posterleri ile süsleyerek Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerine güçlü bir destek mesajı gönderdi. Parti, futbolun ötesinde milli değerlere verdiği önemi vurgulayarak, Türk bayrağını ve Atatürk'ü ön plana çıkardı.

KULÜP BAYRAKLARIYLA BİRLİKTE İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ

İyi Parti'nin Genel Merkezi, Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle birlikte Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin bayraklarıyla da donatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Mısır ‘böcek istilası' altında: İhracatta liderlik el değiştirecek!
Prof. Dr. Celal Şengör: 10 Milyon Yıl Sonra Türkiye'nin Komşusu Libya Olacak!
Meteorolojiden İzmirlileri üzen haber geldi: 11 Mayıs 2024 İzmir hava durumu
Ankara'da yağış hafta sonu da devam edecek mi? 11 Mayıs Ankara hava durumu
İstanbul'da ekmeğe zam: Fiyat arttı, gramaj düştü