İYİ Parti'den üst üste istifa haberleri geliyor!

İYİ Partinin eski Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, bir lokantada düzenlediği basın toplantısı ile 100 üye ile partiden istifa ettiklerini söyledi. Fikirlerini söylemesine fırsat verilmediği için istifa ettiğini özellikle belirtti.

İYİ Parti üyesi Ayşegül Özyanık, bir lokantada düzenlediği basın toplantısında, sosyal medyada paylaştığı içerik nedeniyle disipline sevk edildiğini ve ihraç istemiyle savunma talep edildiği evrakın kendisine ulaştırıldığını açıkladı.

Toplantıya katılanların, Rize'de partinin kuruluşuna destek veren arkadaşları olduğunu belirten Özyanık, "Arkadaşlarım, 2018'de hangi şart ve şartlarda il başkanlığı görevini aldığımı ve neler yaptığımızı biliyorlar. En son 30 Ocak 2023'te başkanlık görevini hamileliğimden dolayı bırakmıştım. Hiçbir sıfatım olmamasına rağmen ülkemin ve hepimizin çocuğunun geleceği için canla başla elimden geldiğince çalıştım," dedi.

"FİKİRLERİMİ SÖYLEME İMKANIM OLMADIĞI İÇİN İSTİFA ETTİM"

Özyanık, yaşanan gelişme dolayısıyla üzgün olduğunu, partiden 100 üye ile istifa ettiklerini belirterek, "Gelmiş olduğumuz süreçte maalesef üzülerek söylüyorum siyaset yapma imkanım veya düşüncelerimi, fikirlerimi demokrasi içerisinde söyleme imkanım olmadığı için İYİ Partiden istifa ettim. Bu benim için üzücü bir açıklama, bunu söylerken içim kan ağlıyor," sözlerini söyledi.

Özyanık, Rize'de parti üyesi 200'e yakın kişinin istifa edeceğini kendisine ilettiğini de ileri sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı
TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi